Serigrafi Baskı

 Serigrafi Baskı konusunda kendini kanıtlamış, uygun fiyata kaliteli ürün ve boya çeşitlerimizle müşteri memnuniyetini sağlamış bir firmayız. Hemen hemen her türlü serigrafi baskı olarak tamamı yapılmaktadır.

SAYAFALAR

Çanta baskılar

Levha Baskılar

Etiket Baskılar

Saat Baskılar

Cd Baskı

Cama Baskı

Aksesuar Baskı

Ajanda Baskı

Poşet Baskı

Kaşe Baskı

Çakmak Baskı

Promosyon Baskılar ve Çeşitli serigrafi baskılar yapılmaktadır.

Serigrafi Baskı uygulaması alanında çok uygun fiyat çeşitliliğimiz ve kaliteye verdiğimiz değerden dolayı kendini kanıtlamış olan firmamız, kaliteli ürün ve boya uygulaması sonucunda müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarmanın gururunu yaşamaktadır. Baskı çeşitliliği alanında hemen hemen her türlü baskı uygulamasını gerçekleştirmektedir.

 

 

(Serigrafi Baskı için) +90 543 303 99 65

(Hamza Gülşafak)
Adres:Sayaç İş Merkezi No:37 Topçular mah. Demirkapı cad / İstanbul
gulsafak.serigrafi@hotmail.com.tr

 

Web sitemize bakabilirsiniz. Serigrafi baskı konusunda uzman ekip ve ekipmanla hizmet etmekteyiz. Sizlere bir telefon kadar yakınız.. Serigrafi, serigrafi baskı, serigrafi baskı firmaları, serigrafi baskı atölyesi, serigraf atölyesi, serigrafi imalathane, tüm serigraf firmaları, serigrafi baskı firmaları istanbul, serigrafi baskı yapan firmalar, serigrafi baskı yapan yerler, serigrafi baskıcılar, serigrafi atölyeleri, serigrafi işleri, serigrafi baskı ücretleri, serigrafi baskı fiyatları, ucuz serigrafi baskı, uygun fiyata serigrafi baskı, ucuz baskı, serigrafi istanbul, istanbul serigrafi, tampon baskı, tampon baskı firmaları, arayarak serigrafi baskı fiyatı isteyebilirsiniz. Serigrafi baskı firmaları olarak 2 firma görüntülemektedir. İletişim bilgileri mevcuttur.

KISACA SERİGRAFİ BASKI NEDİR?
Serigrafi baskı, bir seri baskı yapma ve uygulama şeklidir. Ahşap, ya da metal (Alüminyum) bir çerçeveye gerilen değişik türdeki polyester ipek kumaşının foto film emülsiyon denilen bir film tabakasıyla kaplanıp ışıkta pozladıktan sonra basılması gereken grafik, bu kumaşa bir şablon gibi çıkartılarak. Işığa duyarlı bölgeler suyun yardımı ile boşaltılır ve hassas bir şablon oluşur. Bu şablona genel olarak kalıp denir. Bir ragle (ağzı keskin bir kauçuk) yardımı ile baskı yapılarak işlem gerçekleştirilir.

KISACA TRİGNOMİ BASKI NEDİR?
Trignomi baskıda dört temel işlem rengine ait kısaltmasıdır (Cyan, Magenta, Yellow, Key (black). Bu renkler tram yöntemi ile genel baskıda kullanılan renkleri oluştururlar. Işık tabanlı RGB renk uzayında temel renk sayısı üçtür. Pigment (boya) tabanlı bir renk uzayı olan CMYK’da ise bu rakamın dörde çıktığını görmekteyiz.
Kullanılan renkler şunlardır: Cyan: Cam göbeği Magenta: Galibarda Yellow: Sarı Key (black): Siyahtır.

KISACA SÜBLİMASYON BASKI NEDİR?
Sublimasyon baskıda, baskı kalitesi ve ürün çeşitliliği ile günümüzün en çok tercih edilen dijital transfer baskı sistemine erilen isimdir. Özel kağıt üzerine süblimasyona uygun boya ile dolu olan printer çıktısı ile uygulanan desenin sublimasyona uygun yüzeyli tekstil porselen metal vs. gibi polyester veya polyester kaplanmış materyallere ısı ve basınç ile akatarılması tekniğine verilen genel isimdir.

Serigrafi baskı hakkında yazılması gereken konulara kısaca değindik.. Azra serigrafi baskı konusunda 2 farklı firma olarak hizmet vermekteyiz.

YAPILAN İŞLER & SAYAFALAR

serigrafi baskı yapan firmalar

Çanta baskılar, Levha Baskılar, Etiket Baskılar, Saat Baskılar, Cd Baskı, Cam Baskı, Aksesuar Baskı, Ajanda Baskı, Poşet Baskı, Kaşe Baskı, Çakmak Baskı, Kalem baskı, Uyarı tabela baskı, Klavye baskı, Usb flash bellek baskı, Kasa baskı, Promosyon Baskılar ve Çeşitli serigrafi baskılar yapılmaktadır.